Aanmelden

Keepersdagen

Keep It Cool heeft als een van haar doelen om de bekendheid en de beleving van het keepersvak binnen voetbalverenigingen te vergroten. Dat wil Keep It Cool onder andere bereiken door Keepersdagen te organiseren voor jeugdkeep(st)ers uit de regio Limburg.


Keep It Out – Keepersdag 25 juni 2017

De Keep It Out – Keepersdag op 25 juni zal worden gehouden bij SHH Herten te Herten. Deze dag zal beginnen om 9:30 uur en eindigen rond 15:00 uur. Gedurende de dag zullen de keepers alles leren over het keepersvak in een ochtendtraining en een middagtraining, met tussendoor een geheel door ons verzorgde sportieve lunch. Natuurlijk zijn niet alleen de keep(st)ers welkom op Sportpark De Wolfsberg, maar ook alle ouders, kennissen, vrienden en alle andere geïnteresseerden!

Kosten voor deze keepersdag zijn €5,- en inclusief:

  • 4 uur training volgens de Keep It Cool methode.
  • Geheel verzorgde sportieve lunch.
  • Klein aandenken.

Klik hier om aan te melden voor de Keep It Out Keepersdag!


Keeperstraining

Keep It Cool verzorgt keeperstrainingen voor jeugd- en seniorenkeep(st)ers bij aangesloten verenigingen. Met de KNVB gecertificeerde keeperstrainers van Keep It Cool wordt er altijd vooruitgang in de motorische, cognitieve en sociale vaardigheden van de keep(st)ers gegarandeerd.

Header Keeperstraining


Keep It Cool verzorgt de keeperstraining bij de volgende vereniging(en):

Klik hier om je aan te melden voor de Keeperstraining van Keep It Cool bij jouw eigen voetbalvereniging.